Welkom op mijn blog!

 

Ik ben Lucy, geboren in Londen (1982), en opgegroeid in Amsterdam. Na mijn studie Politicologie heb ik als beleids- en communicatiemedewerker gewerkt en na een aantal jaar ben ik als freelance taaldocent en reisredacteur gaan werken. Sinds 2013 leid ik mensen rond om hen de mooie plekken in Groot-Brittannië en Ierland te laten zien. 

 

Na heel wat jaren reizen door Groot-Brittannië, besloot ik in 2015 naar Dublin te vertrekken. Wat aanvankelijk drie maanden zouden worden, is nu alweer vijf jaar. 

Dublin. De stad, bergen en zee.

In oktober 2020 komt mijn reisboek over Dublin uit. Met meer dan 300 kleurenfoto's en veel historische achtergronden gaat het verder dan een opsomming van de highlights. De omgeving van Dublin komt uitgebreid aan bod; de kustplaatsjes en de Wicklow Mountains zijn makkelijk te bereiken vanuit de Ierse hoofdstad en ongekend mooi!

Mijn blog

In mijn blog schrijf ik over mijn ervaringen met het wonen en werken in Dublin. Het zijn plekken en dingen die mij zijn opgevallen en volgens mij de moeite waard zijn meer over te weten. (Mijn advies: laat vooral de toeristische hotspots links liggen, en ontdek de echt leuke plekken in en rond de stad).

Veel leesplezier!

  • b-facebook

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com