Welkom op mijn blog!

 

Ik ben Lucy (1982), geboren in Londen, en opgegroeid in Amsterdam. Na mijn studie Politicologie heb ik zes jaar voor een overheidsorganisatie gewerkt en alhoewel dit leerzaam was wilde ik meer vrijheid en meer van de wereld zien. Ik werd reisleider in Groot-Brittannië en freelance tekstschrijver. In 2015 besloot ik naar Dublin te vertrekken, wat drie maanden zouden worden werden er negen, en na een paar maanden rondreizen in Spanje besloot ik terug te gaan naar Dublin.

Werk op een talenschool

Met een portie geluk werd ik als docent Engels aangenomen op een talenschool. Ontzettend spannend, want mijn enige ervaring had ik als bijlesdocent op een huiswerkinstituut. Ik moest een cursus volgen om de juiste kwalificatie te halen, de CELT (Certificate in English Language Teaching). Zowel de cursus als het werk bleken een schot in de roos: het is de leukste baan die er is!

(Zie ook: mijn werk op de talenschool)

Mijn blog

Dublin is een ongelooflijk boeiende stad. Ik heb mensen ontmoet die ik voor mijn gevoel al mijn hele leven ken. Eigenlijk ben ik in deze stad 'thuis' gekomen. In mijn blog schrijf ik over mijn ervaringen met het wonen en werken in Dublin. Het zijn plekken en dingen die mij zijn opgevallen en volgens mij de moeite waard zijn meer over te weten.

Veel leesplezier!

  • b-facebook

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com