top of page
  • Writer's pictureLucy

Cat sitting in Dublin

Updated: Jul 22, 2018

Omdat ik hier geen katten heb ben ik cat sitter geworden.

In Amsterdam heb ik altijd katten gehad, maar toen ik naar Dublin vertrok moest ik mijn rode kater achterlaten. Gelukkig in goede handen. Toch is het saai, geen kat om me heen. Daarom ben ik via www.catinaflat.com kattenoppas geworden.


Mensen kunnen mij via de website benaderen als ze op vakantie gaan en iemand zoeken die meer doet dan alleen twee keer per dag eten geven. Ik krijg een vergoeding voor het oppassen, en nog belangrijker: ik mag onbeperkt katten knuffelen!


Tegenover mijn woning in Smithfield is een paar maanden geleden een katten lounge geopend. Voor een toegangsprijs kan je katten (en kittens!) knuffelen. De katten zijn opgevangen van straat en via hun Facebook pagina en de lounge proberen ze een nieuw huis voor ze te vinden. Ik ben nog niet langsgeweest, maar ik volg ze op Facebook. Ik zou te veel in de verleiding komen eentje mee naar huis te nemen!


Zie ook:

- Mijn werk op de talenschool


Mijn oppas-katten.


102 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page