top of page
  • Writer's pictureLucy

De stad uit: fish & chips in Howth

Updated: Jul 22, 2018

Met een klein halfuur ben ik omgeven door zeemeeuwen en visrestaurants op het schiereiland Howth.


Een van de redenen waarom ik Dublin zo fijn vind om te wonen is omdat ik snel bij zee kan zijn. Voor een lange wandeling pak ik de trein naar Howth. Dit is een schiereiland op 25 minuten van het centrum van Dublin.


Een route van 3,5 uur brengt me langs de kliffen rond het schiereiland. Hier en daar is wat klimwerk vereist, maar met een basisconditie is de wandeling prima te doen. Heerlijk voor de frisse lucht en mooie uitzichten over zee en de stad. En daarna natuurlijk bijkomen met fish & chips en een pint of Guinness!In de haven van Howth zwemmen zeehonden. (bron foto's: www.adventurous-travels.com)Zie ook:

- De stad uit: zeilbootjes in Dun Laoghaire

- De stad uit: het kasteel van Malahide

95 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page