top of page
  • Writer's pictureLucy

Fotoblog: stadswandeling in volksbuurt Stoneybatter

Updated: Jul 22, 2018

Een wandeling bij mij in de buurt brengt me langs sportvelden en schattige arbeidershuisjes.


Ook Stoneybatter is een oude volksbuurt net buiten het centrum van Dublin. Met de kleine straten en oude arbeiderswoningen vind ik het een van de leukste buurten voor een stadswandeling. Vanaf mijn huis loop ik in een uur langs de sportvelden van Grangegorman en door de hoofdstraat Manor street weer terug. Een leuke uitbreiding van de wandeling is door de straatjes van Arbour Hill.In de sportverlden van Grangegorman kan je de in de verte de heuvels van Wicklow zien liggen, ten zuiden van Dublin.

Kirwan street.

Katholieke kerk in Aughrim street.Zie ook:

- Oude volksbuurt Smithfield

- Georgian architectuur in volksbuurt Mountjoy square


62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page