top of page
  • Writer's pictureLucy

Mijn werk op de talenschool

Updated: Jul 22, 2018

Dublin heeft tientallen talenscholen, waar mensen van buiten Ierland naartoe komen om Engels te leren.Met het Certificate in English Language Teaching (CELT) kan ik op iedere talenschool aan de slag. Ik werk parttime op het Castleforbes College in het noordoosten van de stad. Mijn klas bestaat uit maximaal 15 studenten (volwassenen) en momenteel heb ik mensen uit Brazilië, Mexico, Frankrijk en Italië in mijn klas. Voor mij een geweldige manier om mensen te leren kennen!


Een les duurt vier uur en daarin doe ik een mix van vier vaardigheden: spreken, luisteren, schrijven en lezen. Ik vind zelf grammatica het leukst, maar daar ben ik redelijk uniek in. Elke donderdag maakt de klas een toets en als ze genoeg progressie boeken mogen ze naar een hoger niveau.


Ierland geeft een visum uit aan niet-Europeanen waarmee ze hier acht maanden mogen wonen en werken. De voorwaarde is dat ze Engelse les volgen. Het visum mogen ze nog twee keer verlengen met acht maanden. Voor velen is dit heel aantrekkelijk, Dublin heeft een grote groep Brazilianen en Mexicanen die hier tijdelijk verblijven


Bron foto bovenaan: study.com


Zie ook:

- Cat sitting in Dublin

- Over mij


83 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page